Marclie Media

DIGITALNI MARKETING ZA BUSINESSE SVIH VELIČINA

Dragi članovi, želite naučiti i u svoj business primijeniti kvalitetan digitalni marketing koji dokazano funkcionira? Pozivamo vas da krenete na Marclie Akademiju gdje vas čeka jedinstvena online edukacija i mentorstvo!

Marclie tim vodi vas korak po korak kroz sve elemente uspješnog digitalnog marketinga za businesse svih veličina. Podučavaju vas strategijama, tajnama i logici cjelokupnog digitalnog marketinga i prodaje (koje najbolje agencije skrivaju kao zmija svoje noge) putem online predavanja - kojima možete pristupiti u svojem korisničkom sučelju. Uz to, uvijek im se možete javiti i pitati što god vas bude zanimalo.

POGODNOSTI ZA ČLANOVE

Pridružite se Marclie Akademiji uz 20% popusta za članove UGP-a i ZGP-a! Redovna cijena je 49 €‎ mjesečno (+ PDV), a cijeli program vam omogućuje da savladate učinkovit digitalni marketing koji je njima i njihovim klijentima doveo tisuće upita i novih klijenata.

KAKO DO POGODNOSTI?

Iskoristite popust kod UGP20 i ostvarite 20% popusta na Marclie akademiju! Kod za popust iskoristite na webu ili im se obratite putem maila akademija@marclie.com.