Proizvodi

Provjetite koje sve pogodnosti mogu ostvariti članovi ZGP-a i UGP-a na web-shopu MMG-a! Registrirajte se na MMG web shopu ostvarujte uštede! 

Udruga Glas poduzetnika i Tvornica naočala su u suradnji pripremile posebnu kolekciju od 5 naočala, dizajniranih kako bi zadovoljile različite potrebe svojih članova i pružile izvrsnu kombinaciju stila, funkcionalnosti i udobnosti.

Tvrtka BIOinput uvoznik je i distributer certificiranih proizvoda za profesionalnu ekološku i integriranu poljoprivrednu proizvodnju.

Članovi Udruge i Zadruge mogu ostvariti čak 22%  popusta na cijeli asortiman tako što ćete popuniti zahtjev za ponudom na uz napomenu članstva u Udruzi i/ili Zadruzi. 

Želite dodatno olakšati poslovanje u svom frizerskom, kozmetičkom salonu ili spa centru? Iskoristite 10% popusta na Merlin, kompletno softversko rješenje tvrtke Ikosoft za poduzetnike iz beauty industrije. 

Merlin Vam nudi analitičko upravljanje blagajnom te kompletnu evidenciju klijenata, ali i zaposlenika. Omogućuje praćenje pruženih usluga po zaposleniku kako bi se osiguralo detaljno praćenje poslovanja i jasan učinak cijelog tima.