S više od 15 godina kontinuirane predanosti, tvrtka West End istaknula se kao pružatelj izvrsnih tečajeva za učenje stranih jezika i razvoj ključnih komunikacijskih vještina, što potvrđuje njihovu duboku stručnost i posvećenost uspješnom obrazovanju polaznika. 

Lana Šiljeg

Osnivačica i direktorica škole West End, profesorica engleskog jezika i književnosti te povjesničarka umjetnosti, ima duboku strast prema obrazovanju i osobnom razvoju. 

Njen životni moto je "Empower yourself!" (Osnaži sebe!), a taj moto proživljava i integrira u sve aspekte svog života i poslovanja. 

Za sve članove UGP-a i ZGP-a osigurali smo popust od 15% na sve tečajeve stranih jezika. Ova suradnja pruža članovima mogućnost ostvarivanja vrijednih edukacijskih koristi i razvoja komunikacijskih vještina, uz dodatnu financijsku pogodnost. 

Škola West End nudi širok spektar poslovnih i općih tečajeva: 

Tečajevi su prilagođeni specifičnim potrebama vaše organizacije i polaznika, osiguravajući relevantno znanje struke. Nastava se temelji na stvarnim poslovnim temama i primjerima iz različitih industrija i područja djelatnosti.

Osim poslovnih i općih tečajeva stranih jezika, tvrtka West End nudi i edukacije iz modula poslovnih vještina, kao što su:

Nemojte propustiti ovu priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se sada sa napomenom "UGP" i započnite svoje putovanje prema unapređenju vaših jezičnih vještina i komunikacijske stručnosti. 

PRIJAVA