Data Link Unija Consulting

Potreban vam je poslovni plan/financijski model kako bi lakše pratili profitabilnost i uspješnije vodili svoje poslovanje? Javljaju vam se teškoće u identifikaciji i praćenju ključnih pokazatelja poslovanja? Potrebna vam je procjena vrijednosti poduzeća u svrhu podjele vlasništva, porezne svrhe itd.? Trebate pomoć oko izrade investicijske studije za prijavu na projekt/financiranje? Želite istražiti svoju industriju i tržište kako biste dobili referentnu točku (benchmark) za vaše poslovanje?

Data-Link Unija Consulting (DLUC) je dio Unija Grupe, međunarodne korporacije u industriji profesionalnih usluga, koja se ističe visokokvalitetnom podrškom u poslovnim, financijskim i IT konzultacijama. Kroz partnerstvo s UGP-om i ZGP-om, DLUC pruža članovima atraktivne popuste na odabrane usluge savjetovanja. Ovi popusti su dodatni benefit s fokusom na podršku malim i srednjim poduzećima.

POGODNOSTI ZA ČLANOVE

Kao član UGP-a ili ZGP-a možete ostvariti popuste na ove usluge:

KAKO DO POGODNOSTI

Ponuda vrijedi za sve članove UGP-a i ZGP-a. Ove pogodnosti možete iskoristiti tako što ćete se javiti na mail ana.zrilic@datalinkunija.hr uz napomenu s ključnom riječi GLAS PODUZETNIKA.