Poslovni pokloni

Ostvari popuste na poslovne poklone!

U potrazi ste za personaliziranim poklonima koje ćete darovati svojim poslovnim partnerima? Stigli ste na pravo mjesto! Članovi ZGP-a i UGP-a sada mogu ostvariti značajne popuste na poslovne poklone od 5 do 15%!


Kako to funkcionira? Vrlo jednostavno! Naša platforma povezuje poduzetnike i omogućuje im zajedničku kupovinu poslovnih poklona putem Zadruge. Ovaj pristup omogućuje vam pristup posebnim popustima koje ne bi mogli ostvariti kao pojedinac. Uštedjet ćete vrijeme i novac dok birate savršene darove za svoje poslovne partnere.


Svaka kupnja ugovorena putem naše platforme automatski doprinosi radu udruge Glas poduzetnika, koja se bori za interese i potrebe poduzetnika u zajednici. Vašim sudjelovanjem doprinosite jačanju poduzetničke zajednice i pomažete ostvarivanju njihovih ciljeva.

Gligora gastro poklon paketi posebno su osmišljeni za ljubitelje fine hrane i gastronomije. Sastavljeni s posebnom pažnjom, ovi paketi sadrže najbolje delicije poput sireva, vina, namaza, ulja i suhomesnatih proizvoda. 

Ovi poklon paketi pivovare Međimurski lepi dečki sadrže raznovrsna piva koja će razveseliti svako nepce. Osim vrhunskih pivskih delicija, u paketima ćete pronaći i druge tradicionalne proizvode kao što su kobasice, sirevi i bučine sjemenke.  

S čokoladnim poklonom ne možete pogriješiti, zato vas pozivamo da ove godine zasladite svoju poslovnu suradnju.  Bez obzira na to jeste li u potrazi za osobnim ili poslovnim poklonom, čokolaterija Bolero ima široku paletu proizvoda koja će zadovoljiti sve ukuse. 

Poklon paketi Select Box s poklon bonom nude jedinstveni poklon u kojem osoba kojoj je namijenjen paket može odabrati između više od 2200 različitih doživljaja s područja Hrvatske, Slovenije i Srbije.  

Ambijent park d.o.o. je tvrtka koja se ponosi proizvodnjom izvanrednih kozjih sirnih proizvoda, uključujući svježe, polu-tvrde i tvrde sireve, a tu su i ukusni likeri kao i kvalitetni suhomesnati proizvodi.

Personalizirajte poklon i otisnite logo svoje tvrtke na rokovnik, šalicu i druge razne Recom proizvode koji će zasigurno dobro poslužiti svakom uredu, ali i podsjetiti vašeg poslovnog partnera na Vas. 

Boravak u blizini biljaka, bilo kod kuće ili na poslu, dokazano djeluje smirujuće. Poklonite svom poslovnom partneru Green Living Design stabilizirane biljke i učinite svaki prostor ljepšim i ugodnijim za boravak. 

Želite li darovati kvalitetu, užitak i hedonizam, vina vinarije Trapan su pravi izbor za vas i vašeg partnera. Njihova raskošna aroma i savršen okus oduševit će i najzahtjevnije ljubitelje vina.

Poklonite svom poslovnom partneru vrhunska bijela vina Štampar koje odlikuje jedinstvena svježina, izuzetna aromatika i sortna čistoća. 

Mila svijeće su ručno rađene i napravljene od 100% prirodnog sojinog voska s visokokvalitetnim mirisnim uljima. Poklonite sebi ili svom poslovnom partneru nezaboravan miris koji će ispuniti cijelu prostoriju. 

Darujte svoje poslovne partnere i klijente ovim jedinstvenim craft pivima pivovare Brlog koja pričaju priču o stručnosti, inovaciji, zabavi i zajedničkom trudu. 

Istražite posebnu liniju inovativnog koncepta autohtonih poklon paketa Kredenca koji će zahvaljujući prepoznatljivom okusu oduševiti partnere, klijente i zaposlenike ili zaokružiti dobru suradnju. 

Predstavljamo vam jedinstvenu kolekciju platnenih vrećica Danitex koje će razvedriti svako poslovno partnerstvo! Svaka vrećica je rezultat ručne izrade od ekološki prihvatljivih materijala koju ujedno možete personalizirati i otisnuti logo svoje firme.

Traversa je sinonim za originalnost i estetiku, a vaš poslovni partner sigurno neće ostati ravnodušan prema ovim malim umjetničkim djelima. Za velike količine Traversa nudi personalizaciju proizvoda prema vašim željama.