Edukacije

Zadruga Glas poduzetnika je za sve članove UGP-a i ZGP-a osigurala 10% popusta na poslovne tečejeve stanih jezika iz: 

Pridružite nam se i iskoristite ovu fantastičnu pogodnost koju smo pripremili za vas!

Zadruga Glas poduzetnika je za sve članove UGP-a i ZGP-a osigurala do 10 sati dodatnih konzultacija i mentoringa GRATIS.

Nove igre d.o.o. pruža strateško i operativno savjetovanje te upravljanje softverski intenzivnim projektima kako biste postigli digitalnu transformaciju s fokusom na ljude, ne samo na tehnologiju.

1. Savjetovanje za optimizaciju i upravljanje poslovnim procesima.

2. Pružanje podrške za softverske projekte.

3. Interim CINO i interim CTO usluge.

4. Edukacije i mentoring za učinkovitu upotrebu uredskih aplikacija: Excel, Word, Outlook, ChatGPT,…

Marclie Media nudi cjelovit program koji vam omogućuje da savladate učinkovit digitalni marketing koji je njima i njihovim klijentima doveo tisuće upita i novih klijenata. 

Pridružite se Marclie Akademiji uz 20% popusta za članove UGP-a i ZGP-a! Kod za popust UGP20 iskoristite na webu ili im se obratite putem maila akademija@marclie.com. 

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa je idealan odabir. 

Članovi UGP-a  i ZGP-a ostvaruju čak 20% popusta na SVE sljedeće mini MBA programe: Artificial Intelligence, Leadership 2030, Start UP, Project Management, Management VUCA. Prijaviti se možete putem: ivana.brkljaca@zsem.hr