Usluge

Udruga Glas poduzetnika za vas je osigurala posebne pogodnosti u Erste banci koje će vam pomoći u vašem poslovanju. Vaše članstvo donosi Vam pristup ekskluzivnim financijskim rješenjima, povoljnim kreditnim uvjetima, posebnim popustima na osiguranje poslovanja i još mnogo toga - sve što vam treba da biste ostvarili svoje poslovne ambicije. 

Posebne pogodnosti za UGP članove odnose se na: 

Zadruga Glas poduzetnika nudi 40% niže cijene na sve ugovore trgovačkog i radnog prava renomiranog odvjetničkog društva.

Za više informacija molimo da nam se javite na mail: info@glaspoduzetnika.hr

Printera grupa za sve članove UGP-a i ZGP-a osigurala je 15 % popusta za izradu: 

Za više informacija molimo da nam se javite na mail: info@glaspoduzetnika.hr

KvadratPlus.hr platforma je poznata po svojoj pristupačnoj cjenovnoj politici. Sada su članovi Udruge i Zadruge Glas poduzetnika nagrađeni dodatnim 10% popustom na već povoljne cijene. 


Članovi Udruge i Zadruge mogu iskoristiti ovu ponudu tako što popune zahtjev za ponudom na https://kvadratplus.hr te navedu Udrugu/Zadrugu kao izvor informacije, odnosno svoje članstvo u Udruzi/Zadruzi. 

A1 HRVATSKA

A1 Hrvatska smatra da su poduzetnici srce hrvatske ekonomije te su u suradnji s UGP-om osigurali svim poslovnim korisnicima ponudu prilagođenu upravo Vašem poslovanju.

 Neovisno o veličini Vašeg poslovanja članstvo u UGP-u donosi mogućnosti korištenja savjetovanja osobnog prodajnog predstavnika, kreiranja ponuda prema stvarnim potrebama i ciljevima poslovanja. 


Kao dodatak na prilagođenu ponudu telekomunikacijskih usluga, A1 vam osigurava i ulazak u svijet Google oglašavanja i iskorištavanje njegovih neograničenih mogućnosti. Započnite i vi partnerski odnos s A1 Hrvatska već danas i dozvolite da Vaše poslovanje učinimo još uspješnijim uz uslugu personaliziranog Google oglašavanja koje uključuje:


Cilj Weiner osiguranja je omogućiti građanima i tvrtkama miran san osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju. Za članove UGP-a i ZGP-a Weiner osiguranje nudi popuste na sljedeća osiguranja: 

Kroz partnerstvo s UGP-om i ZGP-om, DLUC pruža članovima atraktivne popuste na odabrane usluge savjetovanja. Ovi popusti su dodatni benefit s fokusom na podršku malim i srednjim poduzećima. 

Kao član UGP-a ili ZGP-a možete ostvariti popuste na ove usluge:

Gluhak dizajn specijaliziran je za dizajn i razvoj digitalnih proizvoda, web stranica, web trgovina mobilnih, web aplikacija te također nude edukacije i konzultantske usluge iz područja UX/UI dizajna. Kao član UGP-a ili ZGP-a možete ostvariti popuste na ove usluge:


Ako imate potrebu za popravkom ili redovnim servisom vozila, HUAS ima rješenje za sve - od lokomotive do Tesle! 

Kao član UGP-a ili ZGP-a možete ostvariti od 10 do čak 30% popusta kod 80 auto servisera koji su ujedno članovi HUAS-a.