Usluge

Udruga Glas poduzetnika za vas je osigurala posebne pogodnosti u Erste banci koje će vam pomoći u vašem poslovanju. Vaše članstvo donosi Vam pristup ekskluzivnim financijskim rješenjima, povoljnim kreditnim uvjetima, posebnim popustima na osiguranje poslovanja i još mnogo toga - sve što vam treba da biste ostvarili svoje poslovne ambicije. 

Posebne pogodnosti za UGP članove odnose se na: 

Zadruga Glas poduzetnika nudi 40% niže cijene na sve ugovore trgovačkog i radnog prava kod renomiranog Odvjetničkog društva Župan, Babić i Antunović


Za više informacija molimo da nam se javite na mail: info@glaspoduzetnika.hr

Printera grupa za sve članove UGP-a i ZGP-a osigurala je 15 % popusta za izradu: 

Za više informacija molimo da nam se javite na mail: info@glaspoduzetnika.hr

KvadratPlus.hr platforma je poznata po svojoj pristupačnoj cjenovnoj politici. Sada su članovi Udruge i Zadruge Glas poduzetnika nagrađeni dodatnim 10% popustom na već povoljne cijene. 


Članovi Udruge i Zadruge mogu iskoristiti ovu ponudu tako što popune zahtjev za ponudom na https://kvadratplus.hr te navedu Udrugu/Zadrugu kao izvor informacije, odnosno svoje članstvo u Udruzi/Zadruzi. 

A1 HRVATSKA

A1 Hrvatska smatra da su poduzetnici srce hrvatske ekonomije te su u suradnji s UGP-om osigurali svim poslovnim korisnicima ponudu prilagođenu upravo Vašem poslovanju.

 Neovisno o veličini Vašeg poslovanja članstvo u UGP-u donosi mogućnosti korištenja savjetovanja osobnog prodajnog predstavnika, kreiranja ponuda prema stvarnim potrebama i ciljevima poslovanja. 


Kao dodatak na prilagođenu ponudu telekomunikacijskih usluga, A1 vam osigurava i ulazak u svijet Google oglašavanja i iskorištavanje njegovih neograničenih mogućnosti. Započnite i vi partnerski odnos s A1 Hrvatska već danas i dozvolite da Vaše poslovanje učinimo još uspješnijim uz uslugu personaliziranog Google oglašavanja koje uključuje: