Merlin

SOFTVERSKO RJEŠENJE ZA BEAUTY INDUSTRIJU

Želite dodatno olakšati poslovanje u svom frizerskom, kozmetičkom salonu ili spa centru? Zadruga Glas poduzetnika predstavlja Vam Merlin, kompletno softversko rješenje tvrtke Ikosoft za poduzetnike iz beauty industrije. 

U komercijalnoj djelatnosti osobito je važno imati solidan i pouzdan računalni program, softver, u sklopu kojeg je i fiskalna blagajna. Upravo taj alat omogućuje vam ne samo naplatu vaših usluga i proizvoda te ispis gotovinskih računa, već i mnoga druga analitička rješenja koja vam pomažu unaprijediti vaše poslovanje. 

Merlin Vam nudi analitičko upravljanje blagajnom te kompletnu evidenciju klijenata, ali i zaposlenika. Omogućuje praćenje pruženih usluga po zaposleniku kako bi se osiguralo detaljno praćenje poslovanja i jasan učinak cijelog tima. 

PREDNOSTI MERLIN PROGRAMA

Ovaj softver za fiskalnu blagajnu također nudi upravljanje datotekama klijenata. Omogućuje vam da za svakog klijenta imate datoteku s pregledom i evidencijom dolazaka. Tu su i pojedinosti o korištenju različitih usluga te eventualnim željama i preferencijama vaših klijenata.

Ovaj softver za fiskalnu blagajnu također vam omogućuje online rezervaciju termina, ali i da osigurate lojalnost vaših klijenata kroz individualno postavljanje nagrađivanja zahvaljujući programu vjernosti. 

Osim toga, Merlin Vam može omogućiti i upravljanje ciljanim marketingom za poboljšanje poslovanja slanjem automatiziranih personaliziranih poruka putem pošte, e-maila ili SMS-a.

KAKO ISKORISTITI POGODNOSTI?

Članovi Udruge i Zadruge mogu ostvariti 10% popusta na cijenu Merlin softverskog rješenja. 

Ovu ponudu možete iskoristiti tako što ćete popuniti zahtjev za ponudom na linku uz napomenu članstva u Udruzi i/ili Zadruzi.