ZŠEM - Zagrebačka škola ekonomije i managementa

ZAŠTO ZŠEM?

Ako ste u potrazi za jedinstvenim obrazovnim iskustvom, kojim ćete steći znanje i vještine koje su potrebne za uspjeh u poslovnom svijetu, Zagrebačka škola ekonomije i managementa je idealan odabir. Uz male studentske grupe i uz veliku akademsku i administrativnu podršku, ZŠEM može jamčiti osobni i suvremeni pristup obrazovanju svakom svom studentu. 

U proteklih sedamnaest godina, na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa diplomiralo je više od 2.800 studenata, koji sada rade u najvećim i najcjenjenijim tvrtkama i institucijama kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Čak 94% studenata ZŠEM-a pronalazi zaposlenje tijekom studija i do godine dana po diplomiranju.

ZŠEM je među TOP 5 najboljih poslovnih škola u svijetu od 2013. godine, a MBA program je u TOP 200 najboljih programa u svijetu i u TOP 60 u Europi. 

POGODNOSTI ZA ČLANOVE ZGP-a i UGP-a

Članovi Zadruge Glas poduzetnika, kao i članovi Udruge ostvaruju čak 20% popusta na SVE sljedeće mini MBA programe: 

Artificial Intelligence

Ovaj program sastoji se od šest modula, od kojih svaki istražuje različite aspekte umjetne inteligencije. Ovi moduli pažljivo su kreirani da budu interaktivni, poticajni i praktični. Njihov cilj je osigurati da steknete vještine koje možete odmah primijeniti u stvarnim scenarijima. Uz redovita predavanja, imat ćete pristup bogatstvu dodatnih izvora, uključujući studije slučaja, e-knjige i dodatne materijale za učenje.

Project Management

Ovaj mini MBA program osposobit će Vas za sve izazove s kojima ćete se suočiti kao voditelj projekata. Uz podlogu terminologije Project managementa koja će biti ispunjena primjerima iz prakse s teći ćete znanja i vještine kao i upoznati ključne alate i tehnike za kompletno vođenje projekata – od inicijacije projekta pa sve do zatvaranja.

Program traje 4 tjedana, provodi se online na hrvatskom i engleskom, a njegova puna cijena je 600 € + PDV.  Svi članovi UGP-a i ZGP-a ostvaruju 20 % popusta na ovu cijenu. 

Leadership 2030

Vrhunski leader se ne rađa – on se postaje! Od istinskog leadera se očekuje da pomiče granice i predvodi trendove, a neizvjesna budućnost zahtjeva nove vještine za efektivno vodstvo. Spoznajte koje vještine će biti potrebne istinskom leaderu u 2030. putem MINI MBA programa u suradnji ZŠEM-a i ZŠEM – Poslovne akademije.

Program traje 11 tjedana, provodi se u fizički u dvorani na hrvatskom i engleskom, a njegova puna cijena je 2.400 € + PDV.  Svi članovi UGP-a i ZGP-a ostvaruju 20 % popusta na ovu cijenu. 

Start UP

Ovaj program osmišljen je kako bi vam pružio sveobuhvatno razumijevanje ključnih aspekata pokretanja i upravljanja vlastitim poslovanjem, kako biste mogli stvoriti jasan poslovni plan za vaš StartUp i razumijeti financijske aspekte i upravljanje resursima. Ako ste poduzetnik ili to tek želite postati te tražite stručno vođenje i podršku u ključnim fazama razvoja, MINI MBA StartUP je program koji vam to može i pružiti. 

Management VUCA

Ovaj mini MBA program "Management VUCA" pripremit će vas za dinamično poslovno okruženje 21. stoljeća i pružiti duboko razumijevanje ključnih izazova s kojima se sučeljavaju suvremeni lideri. Ako ste menadžer koji želi unaprijediti svoje vještine upravljanja ili entuzijast koji želi dublje razumjeti VUCA koncept i primijeniti ga u praksi, onda je ovo pravi program za vas. 


INFORMACIJE I KONTAKT